Tips Cara Tingkatkan Jualan produk anda di Twitplace

Setiap posting yang anda buat kami akan pastikan mengikuti piawaian SEO, salah satunya Keyword yang bersesuian yang kami setting semula

digital marketing

Ramai yang tengah tercari-cari platform yang menyediakan digital marketing secara percuma dan berkesan untuk mempromosikan business. Iya, anda telahpun menjumpainya disini anda boleh dapat servis tersebut secara percuma.

Business SEO Planner

SEO planner sangat penting untuk meningkat jualan  anda di internet. Gunakan kuasa SEO kami untuk menarik pelanggan bertuah anda di home page Twitplace.

Tahukah anda Twitplace.com salah satu website yang sangat tinggi rangking SEO, ada banyak tools yang kami gunakan untuk menarik pengunjung datang kesini.

Tools Marketing Percuma

Bagimana saya nak Buat?, ini adalah soalan yang kami sangat suka sukurang-kurang anda menghargai servis yang kami berikan secara percuma ini. “Buat postingan di disini” setiap posting yang anda buat google akan index sampai bila-bila, tidak seperti anda buat postingan di media social ianya sangat jauh untuk google index dan cepat menghilang bila sunyi daripada Like dan Comment, tujuanya adalah untuk menarik pelanggan di engin carian google, sebagai contoh anda pernah membuat postingan disini dengan tajuk “Kami menjual madu lebah asli dengan harga yang berpatutan”. jadi, bila pencari madu lebah search di google “penjual madu lebah asli” postingan anda akan dijumpai di first page carian google, makin banyak anda buat posting makin tinggi nilai index yang google berikan.

Setiap posting yang anda buat kami akan pastikan mengikuti piawaian SEO, salah satunya Keyword yang bersesuian yang kami setting semula, dibantu dengan beberapa marketing tools yang sedia ada.

Null

Selain daripada buat postingan, anda juga boleh menggunakan servis seperti membuat online shop atau landing page daripada platform WordPress dan Woocommerce, kami ada sediakan hampir 100 premium themes dan 50 lebih premium plugin dengan server yang sangat compatible. Satu lagi marketing servis, yang kami sediakan adalah “Facebook Auto post”, tools ini anda boleh dapati di user menu sangat mudah digunakan satu post yang anda buat akan dihantar kesemua kenalan,group dan page yang pernah anda Like.

Hah!, ada banyak kan servis marketing yang kami sediakan secara percuma. Yang pertama, postingan di home page untuk memudahkan google index business anda. Yang kedua, buat website sama ada online shop atau landing page ada 100+ premium themes dan 50+ premium plugins daripada platform WordPress & Woocommerce. Yang ketiga, auto post facebook, satu post anda buat akan dihantar kesemua kenalan, group dan like page.

Semoga bermanfaat.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *