Category: MALAYSIA

  • Bunuh Suami

    Kondom Punya Pasal Sanggup Membunuh Suami, Kejam.

    WANITA berusia 22 tahun didakwa membunuh suaminya berusia 62 tahun selepas mengaku menikam lelaki itu hingga mati selepas terjumpa kondom dalam seluar lelaki berkenaan sebelum mencampak mayat mangsa ke dalam tangki septik di belakang rumah mereka, minggu lalu. Nittaya Saengdeuan mengaku membunuh suaminya, Amnuay Wansila, selepas menemui kondom dalam seluar suaminya ketika membasuh pakaian di […] More

  • Popular

    Rezeki Orang Perniagaan

    Sabar dan Cekal diri untuk berjaya dalam Perniagaan di Internet

    Perniagaan Internet perniagaan yang semakin pesat sekarang, Hampir 70% mereka mempunyai perniagaan di Internet, baik yang kecil-kecilan ataupu yang besar-besaran. Jadi kalau kita tidak peka tentang peredaran zaman maka kita akan ketinggalan dibelakang, kita harus sentiasa memperbaharui perniagaan internet kita dari masa ke semasa. jangan kita ketingglan. Tips Perniagaan di Internet. Baca ini, mungkin boleh […] More

  • Popular

    Buat design t-shirt online percuma di Myprinting2u Malaysia

    Tahukah anda, sekarang website t-shirt printing di Malaysia sudah pun menyediakan servis ini tahu?, ianya senang banyak modern font, yang paling best ada banyak design clip art dia custom sendiri, kiranya ada la menepati cita rasa orang di Malaysia, tidak perlu lagi bersusah payah dah lepas nie kan? Senang tak guna Online Design tu? Senang […] More

  • All-Settings-Facebook-Review

    Cara Naikkanan Like Facebook fan Page yang berkesan (2)

    Ok, untuk post kali ini pihak team twitplace akan ajarkan step by step cara yang betul edit setting facebook fan page. Kita harus mengikut perkembangan facebook sebab dia akan sentiasa update system. Kenapa penting edit setting fan page kau orang?. Facebook 2017 banyak yang mereka update, mereka nakkan pengguna facebook lebih mesra pengguna dari segi […] More

  • Facebook For Business

    Cara Naikkan Like Facebook fan Page yang berkesan (1)

    Dengan 1.39 bilion pengguna aktif dalam sebulan, Facebook popular melebihi semua negara di dunia. Hal ini menjadi peluang besar bagi pemilik business untuk memasarkan produk mereka melalui Facebook. Social Media seperti ini dapat mengatasi segala Digital Marketing di internet, kerana pengguna Facebook sendiri sudah menjadi baudaya masyarakat dunia. Langkah pertama yang anda harus ambil adalah […] More

  • Post with SEO

    Best Particular SEO on your add articles with Twitplace

    When your articles just isn’t taking off or seeing the readership you hoped for, It can be easy to blame low numbers on outside factors when the actual problem might be your article writing methods. An effective article contains the fresh and useful content that audiences want to devour and delivers it in a way […] More

  • Popular

    Kilang Printing T-shirt Murah Di Kuala Lumpur, Malaysia

    Ramai yang tertanya-tanya dimana nak buat printing baju yang murah sekitar kuala lumpur kan?. ya, hari ini anda sudahpun menjumpainya, kami menawarkan harga printing yang paling murah berbanding dengan kilang-kilang printing yang lain, pengalaman kami dalam bidang printing t shirt sudah bertahun lamanya, kami tak sub kepada orang lain, tapi semua order daripada customer kami […] More

  • digital marketing

    Tips Cara Tingkatkan Jualan produk anda di Twitplace

    Ramai yang tengah tercari-cari platform yang menyediakan digital marketing secara percuma dan berkesan untuk mempromosikan business. Iya, anda telahpun menjumpainya disini anda boleh dapat servis tersebut secara percuma. Business SEO Planner SEO planner sangat penting untuk meningkat jualan  anda di internet. Gunakan kuasa SEO kami untuk menarik pelanggan bertuah anda di home page Twitplace. Tahukah […] More

  • Tips menjaga baby

    Tips untuk memanjakan baby yang belum boleh bercakap

    Ibu-ibu perasan tak, dalam sehari tu akan ada 4 hingga 5 kali anak datang pada kita. Tiba-tiba je dia datang menyendeng kat kita. Tarik tangan lah, pegang muka kita suruh pandang dia lah. Dia peluk kita, cium kita. Kadang kalau tangan tengah pegang mainan, dia bagi pada kita. Padahal tadi dia tengah sibuk main. Haaa, […] More

  • najib_bajet_2018

    Berita gembira buat penjawat awam dalam bujet 2018 nanti

    PUTRAJAYA 3 Okt. – Datuk Seri Najib Tun Razak bakal mengumumkan be­rita gembira termasuk pe­nambahbaikan untuk seluruh 1.6 juta penjawat awam dalam Bajet 2018 yang akan dibentangkan pada 27 Oktober ini. Perdana Menteri berkata, beliau memahami bahawa ramai ka­kitangan kerajaan amat ternan­ti­-nanti dengan pengumuman kha­bar gembira tersebut. “Saya faham, ramai yang ternanti-nanti akan pengumuman tertentu. […] More

  • boy iman

    POLIS menahan Pengarah Urusan DBI Properties Datuk Nuruliman

    POLIS menahan Pengarah Urusan DBI Properties Datuk Nuruliman A Rahman atau dikenali Boy Iman bersama dua lagi suspek utama di Ampang dan Setapak bagi membantu siasatan berhubung penipuan jualan rumah membabitkan nilai RM6.2 juta, semalam. Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Bukit Aman, Datuk Sri Acryl Sani Abdullah Sani berkata, pihaknya menerima 188 laporan polis berkaitan […] More

  • Nak cari Tukang Printing T-shirt Gildan? Myprinting2u.

    Kami di My Printing 2u dot com banyak mengetengahkan tshirt Gildan untuk kami buat printing, kebanyakan customer kami ramai yang meminati Brand Gildan berbanding dengan brand-brang yang lain, Mungkin dari faktor quality yang terdapat pada Gildan ianya menjadi Tshirt No.1 yang terlaris dipasaran Malaysia. Kos Printing yang kami tawarkan adalah standard Harga Kilang memandangkan kami […] More